Gå till innehåll

FÖRETAG

Ett Friskare Företag

På Må Bättre i Borlänge arbetar vi efter ett koncept som vi kallar Ett Friskare Företag. Det innebär att vi inspirerar och motiverar er personal till ett mer hälsosamt liv, att börja träna, bra rutiner för att härigenom öka levnadsstandarden för enskild individ, öka produktiviteten och känsla av sammanhang för företagen och därmed även öka lönsamheten med personal som trivs och mår bra och har lägre sjukfrånvaro.

Vi erbjuder bland annat tjänster som personliga hälsoprofiler, träningsrådgivning och hälsotester. Vi föreläser, håller gruppträningar och motiverar och inspirerar alla till att må bättre.

Ett friskare mer produktivt företag

Må Bättre Borlänge erbjuder företag en friskvård som ger resultat i fråga om en friskare arbetsplats med färre sjukskrivningar samt friskare medarbetare. Detta sker genom att låta era medarbetare få kompetent vägledning i hälsa och träning.

Vi erbjuder olika paket och lösningar till företag:

E-gym: En avdelning med intelligenta träningsmaskiner som ställs in efter din kropp och där du tillsammans med oss väljer vilket program du vill köra. Automatisk feedback med resultatet på din träning samt löpande styrketester för att du snabbt kan följa din egen utveckling. I såväl hub som app kan du även få fram din biologiska ålder i relation till bland annat styrka. Dessutom förslag på hur du förbättrar eventuella obalanser i kroppen. Tilläggstjänst till gymkort. 

Kom igång: En månads träning med 4 st gemensamma föreläsningar och utvalda gruppträningsklasser. Max 12 deltagare per grupp. 565:- per person.

Inbody: 2 st tester: Denna analys ger en bild av kompositionen av muskler, fett och vatten i din kropp samt var det är fördelat. Perfekt att ha som startpunkt i träningen. Mätning 2 ger om kunden följer vägledningen oftast en förbättring med mer fördelning av muskler mot fett exempelvis. Ca 30 min x2 mätningar. Grupp om 4 personer. Pris: 1 321:- för 2 mätningar för 4 pers. (Ordpris 660:- /pers för 2 mätningar)

Företagspass: Ni som företag bokar in egna pass efter önskemål med en behörig instruktör från oss. 30-55 min. 10 pass - 1000:-/pass 1 pass - 1750:-

Personlig träning: Personlig Träning individuellt och i grupp. Pris varierar i olika paket.

Medlemskap: Vi erbjuder även medlemskap. Hos oss får ni öppet 365 dagar per år, tillgänglighet mellan 04-24, ca 60 gruppträningsklasser i veckan, barnpassning, fritt kaffe, stort gym med fria vikter samt en speciell sal 300 kvm anpassad för funktionell träning öppen för alla, 2250 kvm yta , bemannad reception.

Alla priser är ex moms.

Friskvård är den investering du som arbetsgivare ger för att din kollega skall kunna leva ett aktivt och produktivt liv. För att få en äkta bild av Må Bättre ser vi helst att vi får förmånen att bjuda på en rundvisning hos oss. Hör av dig så bokar vi en tid som passar er bäst.

För mer information kontakta Stefan via telefon 0705-407123 eller mejl stefan.dahlin@mabattreborlange.se.

Intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

 Tillbaka