Gå till innehåll
 

E-GYM

Funktionell träning för alla oavsett form. 

Boka introduktion för att få hjälp att komma igång och nå nya mål med din träning.

Ständig uppföljning automatiskt!

 

 

 

EGYM 

Modern och professionell träningsutrustning för cirkelträning. Maskinerna genererar motstånd med hjälp av en motor och justerar vikten dynamiskt till användarens styrka. Detta gör träningen mer varierad och användaren kan välja mål som muskelbyggnad, prestationsförbättring, rehabilitering, viktminskning eller atletisk träning från nybörjare till professionell nivå.

 

Träningsprogrammen

Alla våra eGym-träningsprogram är skräddarsydda och anpassade efter dina önskemål. eGym ställs in enligt ditt valda träningsprogram och du installeras i träningsmaskinerna av vår personal för att sedan träna på ett säkert och ergonomiskt korrekt sätt. 

Första gången du tränar får du genomföra ett styrketest i eGym-maskinerna som anpassar träningen utifrån din styrka och dina uppsatta mål. Du får på så sätt ständigt träning som är anpassad för just dig, träningen blir mycket mer effektiv och du kan följa dina framsteg direkt i appen.

 

MUSKELUPPBYGGNAD – MUSCLE BUILDING

Ett intensivt program för ökad styrka, förbättrad muskelstorlek och muskelmassa. Träningen fokuserar på intensiv muskelansträngning med övningar som utförs långsamt under hög belastning. Det aktiverar alla muskelfibrer, vilket leder till maximal tillväxt och ökad muskelstorlek.

 

FIGURTRÄNING – BODY TONING

Syftet med figurträning – Body Toning är att reducera kroppsfett permanent och stärka musklerna utan att muskelstorleken ökar avsevärt. Träningen kombinerar styrka, uthållighet och ”hypertrophy training” (HST). Träningsprogrammet är utformat för att tona och forma din figur, bränna fettavlagringar och definiera muskler. Träningen förbättrar hållfastheten och stimulerar till muskeltillväxt, beroende på träningsfas.

 

VIKTMINSKNING – WEIGHT LOSS

Träningsprogram utformat för att bränna maximalt antal kalorier och förbättra fettmetabolismen på lång sikt. Programmet inkluderar intensiv styrketräning där du upprätthåller en jämnhög hjärtfrekvens under lång tid. Den intensiva träningen som bygger muskler är ett sätt att aktivt öka din basalomsättning (BMR). Att öka styrka och uthållighet samtidigt är en bra metod för viktnedgång och håller din träning där den bränner maximalt antal kalorier.

 

ATLETISK – ATHLETIC

Fokus på styrka och kondition med träning inriktad på kraft, explosivitet och uthållighet. Träningen kräver stor ansträngning med ökad styrka på kortast möjliga tid genom hög träningshastighet under maximal belastning. Träningsprogrammet är utformat för att optimera din atletiska prestanda med god motståndskraft mot muskeltrötthet och förbättrad styrka i alla ledvinklar.

  

HÄLSA – REHAB FIT

Mjuk träning som en del av ett förebyggande hälso- och sjukvårdsprogram, rehabilitering för att hantera befintliga problem eller återhämtning efter en skada. Rehabiliteringsträning är skonsam mot lederna, vilket minimerar risken för skador på grund av överdriven belastning. Intensiteten ökar långsamt över tiden, med hänsyn tagen till eventuella variationer i förmågan. Träning som förbättrar blodcirkulationen, korrigerar dålig hållning, aktiverar skadade muskler, återställer muskelstyrkan och ger ökad rörlighet.

 

HÄLSA – METABOLIC FIT

Metabolic Fit är utformat för personer med typ 2-diabetes. Träningen inleds försiktigt med många repetitioner för att långsamt öka i styrka och uthållighet. Därefter följer muskeluppbyggnad av alla större muskelgrupper som främjar ett långvarigt resultat. Metabolic Fit ger en förbättrad allmänhälsa och har efter kliniska tester visat sig minska det långsiktiga blodsockervärdet (HbA1c).

  

ALLMÄN KONDITION – GENERAL FITNESS

Ett bra program för alla som vill komma igång med sin träning, kanske har ett stillasittande arbete eller bara vill hålla sig i form när man blir äldre. Programmet hjälper till att uppnå en balanserad styrka över alla muskelgrupper, uppnå god rörlighet och ett förbättrat hjärt-kärlsystem.

Tillbaka