Gå till innehåll

PT i grupp   

Träna med din PT i mindre grupp på 4-6 deltagare.

Få den individuella hjälpen och uppmärksamheten av din PT, samtidigt som du drar nytta av stämningen och energin du får i en grupp. Stödet och peppningen du får i gruppatmosfären hjälper dig att prestera ditt bästa varje pass.

En annan fördel är att du halverar dina kostnader jämfört med traditionell PT.

Jämfört med vanlig gruppträning blir träningen och övningarna mer avancerade under kursens gång.

Skapa din egen grupp (utmana vänner, kollegorna, familjen eller kanske dina grannar). Innehållet bestämmer ni tillsammans med er PT. Det kan vara ett speciella färdigheter som t.ex. lära er träna med fria vikter, det kan vara att ni har en gemensam målsättning som att gå ner i vikt/ springa tjejmilen tillsammans eller helt enkelt bara för att göra ngt roligt tillsammans och samtidigt få ut mesta möjliga av träningspassen.

Du kan också gå med i en befintlig grupp, där du lär känna nya människor som alla har samma mål i sikte. Dessa inriktningar erbjuder vi just nu:

  • TRX: för stark bål och funktionell styrka
  • K-box: för bästa muskel- och styrkeutveckling

TRX

Förbättra din funktionella styrka med TRX i grupp

Funktionell träning ger dig orken och kroppsstyrkan du behöver för att hålla för vardagens och arbetets påfrestningar. TRX är funktionell träning av bästa slag!

I dessa pass jobbar vi med kroppsvikten och gravitationen som belastning.  

TRX-träningen ger dig en stark bål och hållbar rygghälsa. Förutom styrkan förbättrar du även din uthållighet, rörlighet, koordination och balans.

 


K-box

Förbättra din styrka och öka din muskelmassa med  K-box i grupp. 

K-boxen är ett träningsredskap med svänghjul som du accelererar och bromsar med och det är när du bromsar som du får högst kraftutveckling i övningen.

Du kommer också att öka styrkan i hela rörelsen och inte bara i vissa vinklar.

Det finns ingen övre gräns hur mkt du kan ta i så du kan alltid dra hårdare och bli starkare.

Med traditionella vikter är ju endast den sista repetitionen tyngst, med K boxen kommer varje repetition att vara maximal. Det är därför du kommer få en större och snabbare muskelutveckling än ute i gymmet.

Svänghjul och excentrisk träning har redan nått framgång inom elitidrotten och i rehab, nu är Må Bättre Borlänge först med att introducera den här träningen i gymbranschen.

Efter minst 5 pass får du ett körkort av din PT så att du kan fortsätta träna K-box på egen hand.

 

Tillbaka